Altijd gratis verzending

Nergens anders te verkrijgen

Het ideale geschenk

Altijd gratis verzending

Je bestelling

Speciaal voor jou gemaakt

1. Fulfilment

Je bestelling wordt “on-demand” geproduceerd. In de meeste gevallen is je bestelling binnen de 15 uren geprint of geborduurd en verzendklaar.

Voetbal kleding bedrukken

2. Verzending

Wanneer je bestelde artikelen klaar zijn, worden ze dezelfde nog verstuurd. Meestal is dit dezelfde dag of de dag nadat je bestelling is geplaatst.

Voetbal kleding verzenden

3. Levering

Wanneer je bestelling verstuurd is, ontvang je deze doorgaans binnen 2-5 werkdagen. Je kan nu iedereen jaloers maken met je nieuwe t-shirt of sweater.

Voetbal kleding leveren
Teletekst 504

Een artikel terugsturen?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent
overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, inclusief een mededeling, zoals een ingevuld modelformulier, dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht. Deze kan worden verstuurd naar: Lange Blok 27, 2431 Veerle

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.